Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Словенија ќе ги разменува искуствата за преговори со ЕУ со земјава

Гледачи: 12

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:02:29

Категории: МАКЕДОНИЈА

Словенија ќе ги разменува искуствата за преговори со Европската унија со земјава. Договорена поинтензивна соработка меѓу парламентитете на двете пријателски држави пред словенечкото претседателство со ЕУ, во втората половина од 2021-та. Германија пак, како претходен претседавч со Унијата останува на ставот дека земјава ги исполни сите критериуми и ЕУ треба да ги почне преговорите...

Ирина Гелевска