Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Спасовски: Неопходни се измени за ефикасно справување со несовесните возачи

Гледачи: 9

Дата: 13-Јан-2021

Време траење: 00:00:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Со новите измени во Законот за сообраќај полицијата ќе може да одземе возило, доколку ја загадува околината, прави голема бучава или не е регистрирано. Министерот Спасовски дециден – неопходни се измени за ефикасно справување со несовесните возачи. Нагласи – селективност нема да има...