Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вонредна состојба во јужна Србија поради поплавите

Гледачи: 5

Дата: 12-Јан-2021

Време траење: 00:01:29

Категории: СВЕТ

Реките се повлекуваат, ситуацијата полека се стабилизира по поплавите во Јужна Србија поради кои е прогласена вонредна состојба во одредени делови. Над 10 илјади семејства останаа без струја, евакуирано е и население...

Оливер Бранковиќ