Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Стопанствениците бараат континуитет на владините мерки

Гледачи: 18

Дата: 11-Јан-2021

Време траење: 00:01:28

Категории: ЕКОНОМИЈА

Петтиот пакет економски мерки да се донесе во јануари, бара Сојузот на стопански комори на Македонија. Финансиската помош за исплата на плата, неповратната финансиска помош и бескаматните кредити, како приоритетни мерки да продолжат и да траат најмалку до април, инсистира бизнис заедницата. Дисконтинуитетот во доделувањето на поддршката може да го забави излезот од кризата...

Дијана Ценевска