Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Светска банка: Раст на македонската економија од 3,6 насто годинава

Гледачи: 21

Дата: 6-Јан-2021

Време траење: 00:01:39

Категории: ЕКОНОМИЈА

Македонската економија годинава со раст од 3,6 насто, в година бруто домашниот производ ќе достигне 3,5 проценти. Во најновиот полугодишен извештај банкарите од Ввашингтон предупредуваат, имунизацијата на населението е клучниот момент за повторно отворање и развој на пазарите. На глобално ниво е проектиран економски раст од четири насто...

Сузана Фиданска Стоевска