Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бочварски: Нов експресен пат од Струмица до автопатот на Коридор-10 кај Смоквица

Гледачи: 21

Дата: 5-Јан-2021

Време траење: 00:00:37

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ќе се гради нов експресен пат од Струмица преку Валандово до автопатот на Коридор-10 кај Смоквица, најави министерот Бочварски. Целосно новата траса се проектира во четири фази.Делницата е приоритет за регионот, додава министерот за транспорт и врски, со оглед на, како што рече, лошата состојба на инфраструктурата во овој дел од државата.