Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Само еден процент од населението осигурано до ризици од катастрофи

Гледачи: 22

Дата: 5-Јан-2021

Време траење: 00:02:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Мал е бројот на оние кои се осигуруваат за ризици од катастрофи. Населението се јавува во осигурителните компании само после некој поголем потрес, а потоа интересот се намалува. Од компаниите тврдат дека бенефитот од ваква финансиска заштита е многу поголем од цената...

Александра Спировска