Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Потпишан договорот меѓу Пошта и Халкбанк

Гледачи: 19

Дата: 30-Дек-2020

Време траење: 00:01:00

Категории: ЕКОНОМИЈА

Најдоцна до први март граѓаните повторно ќе можат да вршат финансиски услуги во над 300 точки низ целата држава. За брзо време сакаме сите заедно да придонесеме и да ја вратиме Пошта таму каде од секогаш припаѓала – а тоа е меѓу граѓаните, изјави директорот Макрадули.