Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Турција и Русија заедно ќе го надлегуваат спроведувањето на примирјето во Нагорно- Карабах

Гледачи: 14

Дата: 1-Дек-2020

Време траење: 00:01:51

Категории: СВЕТ

Турција и Русија ги завршија техничките преговори и потпишаа меморандум за основање на заеднички центар за надзор на спроведувањето на примирјето Во Нагорно- Карабах. Азербејџанското знаме поставено и во последната од трите области кои Ерменците мораа да му ги предадат на Баку според последниот договор за примирје. Досега беа потпишани четири спогодби, од кои три беа неуспешни...

Маја С. Филдишев