Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 14

Дата: 1-Дек-2020

Време траење: 00:02:13

Категории: СВЕТ

Американската Агенција за храна и лекови на 17 декември ќе одлучува за барањето за регистрација на вакцината за ковид- 19 на компанијата Модерна. Доколку добие виза Модерна ќе ја почне дистрибуцијата на вакцината пред нова година. Кина и Русија и натаму се во фокусот на НАТО.

Маја С. Филдишев