Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
НАТО пред одлука дали да се повлече од Авганистан

Гледачи: 40

Дата: 30-Ноем-2020

Време траење: 00:01:35

Категории: СВЕТ

НАТО е пред одлука дали да се повлече од Авганистан. Ова ќе биде една од главните теми на онлајн состанокот на шефовите на дипломатиите на земјите-членки. Американските сили целосно ќе треба да се повлечат од Авганистан до мај идната година...

Ирина Гелевска