Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 15

Дата: 30-Ноем-2020

Време траење: 00:02:16

Категории: СВЕТ

Американскиот претседател трамп не го признава поразот. Во неговото прво интервју по изборите пред еден месец, ги повтори обвинувања за изборни измами. Сепак, скоро секоја тужба во судовите е отфрлена поради недостаток на докази. Од почетокот на пандемијата со Ковид-19, регистрирани се над 63 милиони случаи. Србија ја повлече одлуката за протерување на црногорскиот амбасадор.

Марина Ристова