Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Вести од светот

Гледачи: 15

Дата: 27-Ноем-2020

Време траење: 00:02:20

Категории: СВЕТ

Трамп ќе ја напушти Белата куќа ако електорите ја потврдат победата на Бајден. Полска и Унгарија остануваат на своето вето на новиот седумгодишен буџет на Европската унија, кој содржи и огромен фонд за заздравување од коронавирусот...

Маја С. Филдишев