Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ковид-19: Се заоструваат мерките во регионот и Европа

Гледачи: 15

Дата: 26-Ноем-2020

Време траење: 00:02:00

Категории: СВЕТ

Дел од европските земји со строги мерки за заштита од Ковид-19. Во Германија ограничувања до 20-ти декември, со исклучок за Божик. Можно е пролонгирање и до јануари. Од регионот- заострени мерки во Хрватска и во Бугарија. Црна Гора воведе полициски час...

Марина Ристова