Владата прогласи 30- дневна кризна состојба

Гледачи: 48

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Владата донесе одлука за кризна состојба на целата територија на државата во траење од 30 дена. Ќе му предложи на Претседателот да ја ангажира Армијата во справувањето со пандемијата. Главниот штаб доби задача за акциски план...

Игор Панов