Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Што предвидува кризната состојба?

Гледачи: 113

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:04:46

Категории: МАКЕДОНИЈА

Што предвидува кризната состојба и по што се разликува од вонредната? Кои сѐ надлежности за управување ќе ги има државата во новата ситуација? За овие и други прашања, Наташа Гркова-Петрушевска одговори побара од универзитетскиот професор Марјан Ѓуровски...