Што предвидува кризната состојба?

Гледачи: 99

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:04:46

Категории: МАКЕДОНИЈА

Што предвидува кризната состојба и по што се разликува од вонредната? Кои сѐ надлежности за управување ќе ги има државата во новата ситуација? За овие и други прашања, Наташа Гркова-Петрушевска одговори побара од универзитетскиот професор Марјан Ѓуровски...