Младите со идеи за поквалитетен образовен процес

Гледачи: 12

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:02:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Справување со предизвиците од онлајн наставата, градење вештини кај младите, менталното здравје и врсничкото насилство- учениците ги претставија своите идеи пред одговорните. Побараа поквалитетно учење и образование.

Александра Спировска