Градинките во Тетово безбедни, празни места има

Гледачи: 16

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Ковид-19 го намали интересот за упис на деца во детската градинка Младост во Тетово. Во петте објекти на оваа установа се згрижени 270, иако според здравствените протоколи тука можат да престојуваат 570 дечиња. Состојбата со вирусот е стабилна, благодарение на почитување на мерките, велат од раководството...

Зоран Димовски