Кандидатите за градоначалници се обврзаа на фер и демократска кампања

Гледачи: 8

Дата: 20-Ноем-2020

Време траење: 00:01:38

Категории: МАКЕДОНИЈА

Пред стартот на изборната кампања за градоначалник во Штип, петмината кандидати денес ставија потпис на Кодексот за фер и демократски избори. Од утре до 10-ти декември своите програми ќе ги доближат до гласачите преку електронските медиуми, без средби со граѓаните...

Славица Величковска