Се враќа полицискиот час низ Европа

Гледачи: 9

Дата: 21-Окт-2020

Време траење: 00:01:48

Категории: СВЕТ

Коронавирусот веројатно ќе стане трајно сезонско заболување како грипот, доколку вакцината не е ефикасна- тврдат британски научници. Во Франција, Белгија, Словенија и некои области во Италија, се враќа полицискиот час. Во Чешка е задолжително носење маска на отворено, но и во автомобилите.

Маријана Димовска