Вести од светот

Гледачи: 8

Дата: 21-Окт-2020

Време траење: 00:01:19

Категории: СВЕТ

Коронавирусот веројатно ќе стане трајно заболување како грипот, доколку вакцината не е ефикасна- тврдат британски научници. Американскиот Сенат в понеделник ќе се изјасни за кандидатурата на судијката на Врховниот суд предложена од претседателот Трамп. Со помош на подземни сензори израелската армија откри подземен тунел во појасот Газа.

Маријана Димовска