И покрај пандемијата, германските компании планираат нови инвестиции

Гледачи: 2

Дата: 20-Окт-2020

Време траење: 00:01:52

Категории: ЕКОНОМИЈА

Мерките со кои треба да ограничи времето на работата на економските оператори треба да биде регулирано секторски. Да се примени законот, да се зачува економијата – порача ресорниот министер Бектеши. Очекува четвртиот економски пакет да го ублажи ударот од кризата.

Дијана Ценевска