СЗО: Контактите на заразените ставете ги во изолација

Гледачи: 6

Дата: 20-Окт-2020

Време траење: 00:02:12

Категории: СВЕТ

Барањето на контактите стана тешко во многу европски земји, а бројот на нови случаи со Ковид-19 на стариот континент ескалираше во последните две недели. Од СЗО со апел-контактите на заразените ставете ги во изолација!

Бојана Крстевски