Вести од светот

Гледачи: 10

Дата: 20-Окт-2020

Време траење: 00:02:06

Категории: СВЕТ

Министерството за одбрана на Азербејџан соопшти дека во текот на ноќта продолжиле борбите околу Нагорно-Карабах, и тоа во три правци на конфликтната зона. Оттаму додаваат дека нивните единици успеале да уништат голем дел од оружјето и опремата на Ерменците, вклучувајќи два тенка и пет возила.

Маја С. ФИлдишев