Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Нови рестриктивни мерки за заштита од Ковид-19

Гледачи: 11

Дата: 16-Окт-2020

Време траење: 00:02:11

Категории: МАКЕДОНИЈА

Комисијата за заразни болести предлага ограничување на капацитетот на луѓе во јавниот превоз и целосна забрана за секакви настани по 23 часот. Ако не се почитуваат мерките, претседателот на комисијата Караџовски, предупредува - бројките дневно ќе растат и над 500-ни новозаразени...

Андријана Атанасовска