За Градежната комора прифатлив е предлогот за задолжителен приклучок на парно на новите згради

Гледачи: 4

Дата: 16-Окт-2020

Време траење: 00:01:49

Категории: ЕКОНОМИЈА

Градежниците од Регулаторна бараат нивните објекти кои ќе бидат приклучени на централното греење да добиваат помала топлинска енергија. Од Комисијата велат дека се преговара за поедноствување на условите за користење на топлинската мрежа.

Дијана Ценевска