Заев: Не размислуваме за план Б

Гледачи: 5

Дата: 16-Окт-2020

Време траење: 00:01:45

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нова рунда разговори на мешовитата Македонско- бугарска комисија. Детали најавени на попладневната прес- конференција на двајцата копретседавачи, Ѓоргиев и Димитров. Бугарскиот претседател Радев бара политичко решение, но вели дека нема компромиси со историјата и јазикот. Македонскиот премиер Заев тврди- нема план Б...

Миле Ристески