Состанок на министрите за внатрешни работи на земјите од иницијативата „Берлински процес“

Гледачи: 8

Дата: 16-Окт-2020

Време траење: 00:01:23

Категории: МАКЕДОНИЈА

Преку видеоврска, состанок на министрите за внатрешни работи на земјите од иницијативата „Берлински процес“, и претставници на Европската унија, чиј домаќин е нашата земја. Ова е единствен процес на највисоко политичко ниво и претставува поттик во подготвувањето на земјите од регионот за идното членство во Унијата.