ВМРО-ДПМНЕ: Очигледно е дека со Бугарија не се затворени сите прашања

Гледачи: 5

Дата: 16-Окт-2020

Време траење: 00:00:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Факт е дека Заев не ја говори вистината. Очигледно е дека со Бугарија не се затворени сите прашања, велат од ВМРО-ДПМНЕ. Од партијата, одговорноста за неуспешната дипломатија ја префрлаат на власта.