Медицински персонал од струмичката болница заболен од Ковид-19

Гледачи: 42

Дата: 8-Окт-2020

Време траење: 00:01:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

Доктори, медицински сестри и вработени во администрацијата на болницата во Струмица, се позитивни на коронавирус. Менаџментот на оваа здравствена установа вели дека тешко се справува со организацијата поради новиот континуиран раст на позитивни случаи во овој регион...

Стојне Митева