Струмица: Се зголемува капацитетот на легла за прием на заразени со Ковид-19

Гледачи: 7

Дата: 29-Септ-2020

Време траење: 00:01:34

Категории: МАКЕДОНИЈА

Хируршката амбуланта во струмичката болница се пресели во нов дел, кој се градеше повеќе од три децении. Се приспособува простор за сместување на заболени од Ковид-19. Општината во моментов, има најголем број активни случаи во источниот дел од државава...

Стојне Митева