Сообраќајна незгода на патот Радовиш- Штип, повредени 16 припадници на Армијата

Гледачи: 8

Дата: 29-Септ-2020

Време траење: 00:01:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

Сообраќајна незгода утринава се случи на патот Струмица-Штип. Повредени се 16 припадници на Армијата кои со автобус патувале до своите работни места во гарнизоните во Штип и Петровец. Сите се со лесни повреди кои се санирани во Клиничката болница во Штип.

Славица Величковска