Тестирање на националната платформа за далечинско учење

Гледачи: 34

Дата: 28-Септ-2020

Време траење: 00:02:30

Категории: МАКЕДОНИЈА

По добивањето на лозинките, учениците почнаа со тестирање на националната онлајн платформа. На првиот ден, проблеми со пристапот и најавата. Надлежните смируваат - во оваа фаза се детектираат и надминуваат сите предизвици за целосна функционалност на системот...

Андријана Атанасовска