Ќе се подготвува Закон за вонредна и воена состојба

Гледачи: 5

Дата: 25-Септ-2020

Време траење: 00:02:08

Категории: МАКЕДОНИЈА

Наскоро ќе започне подготовката на Законот за вонредна и воена состојба – најави министерот за правда, Маричиќ. Посочи дека не е време да се удоволи барањето на опозицијата таа да го предложи јавниот обвинител. Според вицепремиерот Николовски, земјава постигна значителен и суштински напредок во борбата против корупцијата што беше потврдено и од „Греко“...

Миле Ристески