Владата ќе ги разгледа барањата на родителите кои користеа породилно отсуство

Гледачи: 8

Дата: 24-Септ-2020

Време траење: 00:01:41

Категории: МАКЕДОНИЈА

Средба на премиерот Заев и министрите Филипче и Шахпаска со родителите кои протестираа поради одлуката да се вратат на работа од 23-ти септември. Бараат почитување на препораката на епидемиолозите за продолжување на породилното отсуство до 31-ви декември годинава. Од Владата одговор, ќе покажеме флексибилност и ќе го разгледаме барањето, но мора да научиме да живееме со пандемијата...

Дијана Ценевска