300 учесници од 13 земји ќе учествуваат на „Џифони Македонија“

Гледачи: 4

Дата: 24-Септ-2020

Време траење: 00:01:24

Категории: КУЛТУРА

300 деца и млади од 13 земји ќе се дружат на „Џифони Македонија“ со помош на новата младинска дигитална платформа ЈУТ-МК. Филмскиот фестивал ќе трае од 25 до 30 септември, а најголем дел од програмата ќе биде онлајн, а во вечерните часови ќе има и пет филмски проекции во живо...

Ана Јосифоска Тодоровска