Вести од светот

Гледачи: 4

Дата: 24-Септ-2020

Време траење: 00:01:56

Категории: СВЕТ

Двајца полицајци се ранети од огнено оружје во Кентаки за време на протестот по судската одлука дека ниеден од тројцата осомничени полицајци нема да биде обвинет за убиството на Афроамериканката Бриона Тејлор.

Вести од светот