Построги рестрикции поради ширењето на Ковид-19

Гледачи: 5

Дата: 23-Септ-2020

Време траење: 00:02:35

Категории: СВЕТ

Нови рестрикции во Обединетото Кралство поради влошената епидемиолошка состојба. Се скратува работното време на локалите, а за непочитување на наредбата за самоизолација е предвидена казна и до 10 илјади фунти. Во Шкотска се воведува и забрана за користење на ист автомобил. Граѓаните не смеат да посетуваат други домаќинства...

Маја С. Филдишев