Вести од светот

Гледачи: 4

Дата: 23-Септ-2020

Време траење: 00:03:10

Категории: СВЕТ

Лондон да престане со игрите, порача официјален Брисел. На Британија и е даден рок до 15 октомври да го повлече предлог законот за внатрешен паза , бидејќи е против главните начела на спогодбата за Брегзит. Околу 10 илјади Бугари протестираа во Софија. За Австрија е неприфатлива распределба на мигранти...

Маја С. Филдишев