СДСМ: Ефикасни и навремени економски мерки

Гледачи: 4

Дата: 22-Септ-2020

Време траење: 00:00:45

Категории: ЕКОНОМИЈА

Со мерката финансиска поддршка од 14.500 денари по вработен со 79,5 милиони евра се поддржани речиси 120.000 вработени и околу 20.000 компании, велат од СДСМ. Според партијата, владата презела ефикасни и навремени економски мерки за помош на граѓаните и економијата во справувањето со последиците од коронавирусот...