Финансиска поддршка за компаниите кои ќе вработат лица од етничките заедници

Гледачи: 3

Дата: 22-Септ-2020

Време траење: 00:01:15

Категории: ЕКОНОМИЈА

Финансиска поддршка ќе добијат приватните компании кои ќе вработат лица од етничките заедници во земјава, вели министерот за економија Бектеши. Најавува олеснување на условите за водење бизнис. Посочи дека во наредниот период за само едно евро ќе може да се отвори фирма...

Дијана Ценевска