Вести од светот

Гледачи: 4

Дата: 22-Септ-2020

Време траење: 00:02:32

Категории: СВЕТ

Италијанците изгласаа намалување на бројот на пратеници за една третина. ЕУ со санкции за компании и поединци поради непочитување на ембаргото за оружје на ООН. Одбележана 75-годишнината од основањето на ООН, светските лидери бараат поголема соработка за глобалните предизвици...

Маја С. Филдишев