Жените сè уште помалку платени од мажите за иста работа

Гледачи: 3

Дата: 18-Септ-2020

Време траење: 00:01:45

Категории: ЕКОНОМИЈА

Жените заработуваат за 23 насто помалку од мажите за извршување на истите работни обврски. Здруженијата формираа Национална коалиција за еднаква родова плата за работа со еднакви вредности …

Сузана Фиданска Стоевска