Бочварски: Нема да се дозволи узурпација на државен простор

Гледачи: 4

Дата: 17-Септ-2020

Време траење: 00:01:14

Категории: ЕКОНОМИЈА

Повеќе нема да се дозоволи узурпација на државно земјиште за лични интереси. Се менува законот. Ќе се кратат пари од проектираните средства за пругата Куманово- Бељаковце. Германскиот изведувач на градежните работи ја прекина изградбата. Случајот ќе оди на арбитража...

Дијана Ценевска