Нови 163 случаи со Ковид-19, седум починати

Гледачи: 25

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:01:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

Нови седум починати од коронавирус во земјава. Битката со Ковид-19 ја загубија пациенти од Струга, Кочани, Струмица, Скопје, Битола и од Гостивар. Во последните 27 часа се регистрирани 164 заразени, преку направени нешто повеќе од 1.700 тестови. Позитивна е и професорка од Велес, а десетина нејзини колеги се во изолација...

Ана Јосифоска- Тодоровска