Злоупотребени имињата на 20 одбојкари

Гледачи: 15

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:01:40

Категории: МАКЕДОНИЈА

Имињата на 20-тина одбојкарки и нивниот тренер од Струмица од синоќа кружат по социјалните мрежи, дека наводно се позитивни на Ковид-19. Од клубот не само што демантираа, туку заедно со родителите поднесоа кривична пријава за нарушување на честа и угледот …

Стојне Митева