„Меѓаши“: Владата да ја преиспита одлуката

Гледачи: 24

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:02:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Невладини апелираат владата да ја преиспита, опозицијата бара да ја повлече одлуката за враќање на родителите на деца до 10 години на своите работни места. Граѓаните со поделено мислење, за утре најавен протест на оние на кои им се прекинува продолженото породилно отсуство...

Андријана Атанасовска