Обвинителството испитува три фирми кои во предизборниот период наменски отвориле портали

Гледачи: 11

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

На домашната политичка сцена, се проверува како политички партии се рекламирале во предизборниот период. Надлежен јавен обвинител отвори предмет. Постои сомнеж дека се плаќало за реклами во интернет-портали, кои биле наменски отворени пред избори. Немале импресум, адреса на седиште, ниту објавиле ценовник за рекламирање...

Миле Ристески