Бесими: Побрзо враќање до солиден економски раст, можна корекција на проекциите

Гледачи: 0

Дата: 16-Септ-2020

Време траење: 00:02:06

Категории: ЕКОНОМИЈА

Подготвени сме за најголемата финансиска криза за оваа генерација, вели министерот за финансии Бесими. Првиот финансиер најави враќање на економијата на раст од 4 насто и повисока просечна плата за 20 до 30 проценти. Силите ќе бидат насочени кон намалување на ударот од корона кризата …

Свето Николовски